02.06.2014 року у стінах АКУП ПДАА, в рамках акції "Фотографи - дітям", пройшов майстер-клас на тему: «Фотографія - про головне» від Сергія Шаркова

05.06.2014 12:51

02.06.2014 року у стінах Аграрного коледжу управління і права Полтавської державної аграрної академії, в рамках акції "Фотографи - дітям", пройшов майстер-клас на тему: «Фотографія - про головне» від Сергія Шаркова.

Гуру фотографії поділився з учасниками знаннями про фотографію в цілому і про окремі її тонкощі. Також розкривалися студентам і "хитрощі" та можливості цифрового фотомонтажу (цифровий фотомонтаж втвчається студентами у рамках програми курсу "Інформатика та комп'ютерна техніка" та на заняттях гуртка "Вірус").

Хочеться відзначити, що захід пройшов на позитивних тонах, насичено і емоційно. Слухачі отримали масу корисного, доторкнулися до світу фото, заглянули за лаштунки життя фотографа, а також провели цікаві досліди зі світлом і перспективою.

Хто «захворів» фотографією і захотів зануритися в цей світ глибше, змогли записатися на фото-курси студії Сергія Шаркова.