ІV Міжнародна науково-практична інтернет-конференція «Ресурсно-орієнтоване навчання в «3D»: доступність, діалог, динаміка»

13.12.2023 10:41

Шановні колеги! Повідомляємо про проведення ІV Міжнародної науково-практичної інтернет-конференції «Ресурсно-орієнтоване навчання в «3D»: доступність, діалог, динаміка», яка відбудеться 22–23 лютого 2024 року.

Метою конференції є обговорення проблем та розробка пропозицій щодо розв’язання теоретичних і практичних завдань у галузі освіти, педагогічних наук, інноваційних педагогічних технологій, технологій створення електронних засобів навчання; визначення перспектив розвитку наукових досліджень, підготовки фахівців і наукових кадрів.

Організатори конференції запрошують узяти участь учених, викладачів закладів освіти, докторантів, аспірантів, магістрантів, а також фахівців, які займаються проблемами організації сучасного освітнього процесу в галузях вищої, фахової передвищої, професійної (професійно-технічної), шкільної освіти, освітнього менеджменту, розробкою авторських методик та засобів навчання.

 

Планується робота таких секцій:

Секція 1. Євроінтеграційний ракурс сучасної освітньої парадигми

Секція 2. Сучасні навчальні ресурси та цифрові технології в освітньому процесі

Секція 3. Педагогічні технології ресурсно-орієнтованого навчання

Секція 4. Проблеми виховання сучасної молоді: ресурсно-орієнтований підхід

Секція 5. Інформаційно-освітнє середовище навчального закладу

Секція 6. Інноваційні методики навчання у процесі професійної підготовки фахівців

УМОВИ ПУБЛІКАЦІЇ ТЕЗ

Форма участі у конференції – публікація тез в електронному збірнику тез інтернет-конференції (доступ до збірника буде в теці: https://drive.google.com/drive/u/0/folders/1Gk3VNSHVXbcOSChIO00Ln4ujglVUt-HQ)

Публікація тез доповіді – БЕЗКОШТОВНО!

 

Мови  конференції: українська, англійська.

Матеріали на конференцію приймаються електронною поштою: natalkapoltava@ukr.net до 20 лютого 2024 року із зазначенням теми листа: «На конференцію».

Файл повинен мати назву за прізвищем автора: наприклад, Петренко.doc.

 

Вимоги до оформлення тез

  • Матеріал, що відправляється, слід набирати в текстовому редакторі Microsoft Word, формат .DOC; сторінки без переносів, без колонтитулів, вирівнювання по ширині; усі ілюстрації, схеми, фігури та таблиці, розташовані в тексті, мають бути у відповідному місці, а не наприкінці статті. Використання таблиць і формул – мінімальне. Сторінки не нумеруються.
  • Папір формату А4
  • Шрифт  TimeNewRoman 14 пт.
  • Міжрядковий інтервал 1.
  • Абзац 1,25
  • Поля: верхнє, нижнє, праве, ліве – по 2 см.
  • Посилання на літературне джерело подаються в тексті у квадратних дужках відповідно до номера в списку літератури.

Перший рядок – Прізвище, ім’я, по батькові, науковий ступінь, посада, вчене звання, місце роботи автора (без скорочень); якщо авторів кілька, відомості про кожного подаються окремими рядками; e-mail.

Наступний рядок НАЗВА по центру, великий жирний шрифт.

Текст тез. Не більше 5 сторінок.

Список використаних джерел (по центру, виділити жирним) необхідно оформлювати згідно з ДСТУ 8302:2015 «Інформація та документація. Бібліографічне посилання. Загальні вимоги та правила складання». Список використаних джерел може налічувати 2–3 найменування.

Усі учасники отримають електронний збірник тез інтернет-конференції та сертифікат.